Élet-Stílus

Hét napot élt túl egy fa alá szorulva az erdőben, étlen-szomjan

Az amerikai veterán egy séta közben szenvedett baleset. Egy hétig senki sem vette észre, pedig egy forgalmas út közelében feküdt.

Egyelőre nem lehet tudni, hogyan volt képes életben maradni élelem és víz nélkül egy 66 éves amerikai férfi, aki egy héten át volt egy kidőlt fa fogja a marylandi Springdale város közelében. A helyi sajtóban megjelent beszámolók szerint a vietnámi háborút megjárt Larry Shaddy még július 20-án tűnt el, miután hajnali egy órakor egy kis sétára indult otthonából.

A férfit egy héten át hiába keresték, pedig alig száz méternyire feküdt a háztól, ahol lakott, és csak pár lépésnyire egy forgalmas országúttól. Shaddyt végül most hétfőn pillantotta meg egy járókelő az út menti erdőben. Mint kiderült, az eltűnt férfi séta közben megbotolhatott, és lecsúszott az út menti kis lejtőn, egy, már kidőlt fa alá, és beszorult.

 

A fatörzs olyan nehéz volt, hogy a mentésére kiérkező tűzoltók csak speciális emelők segítségével tudták kiszabadítani a férfit, aki eszméleténél volt és beszélgetni is tudott a segítségére érkezett tűzoltókkal. Shaddy a beszámolók szerint súlyosan ki volt száradva, és egész testét zúzódások borították. Kórházba szállították, ahol várhatóan fel fog épülni sérüléseiből.

A helyi tűzoltósági szóvivő „hihetetlennek” nevezte, hogyan volt képes egy héten át életben maradni a fa alá szorult férfi. Brady Clarke szerint elképzelhető, hogy katonai kiképzésnek köszönheti az idős férfi, hogy túlélte az esetet. Hogy pontosan mi történt vele az egy hét alatt, egyelőre nem tudni, mert egyelőre nincsen olyan állapotban, hogy be tudjon számolni arról, mi történt vele.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik