Élet-Stílus

Szándékosan esett teherbe a 17 éves, mert szeretett volna egy legjobb barátot

A kamaszlány azt mondja, legbelül mindig is anya szeretett volna lenni. Épp ezért senki sem tudta volna lebeszélni a tervéről.

„Kis híján sokkot kaptam, mikor közölte velem, hogy terhes” – idézi fel a néhány hónappal ezelőtti történteket a 17 éves Rachel Hendry nevelőanyja, Carol. A brit asszony a Channel 5, kifejezetten fiatal anyákat bemutató műsorának nyilatkozott, amiben elárulta, tudott arról, hogy Rachel érdeklődik a gyerekvállalás iránt, de arról fogalma sem volt, hogy ilyen korán saját gyereket akar vállalni.

Pedig így történt. Miután a nyári szünetben megismerkedett, majd össze is jött 21 éves barátjával, Chrisszel, Rachel azonnal bele is vágott a babaprojektbe. Mint mondja, alig várja, hogy végre világra hozza a gyermekét, mert szeretne magának egy legjobb barátot. „Ez a baba nemcsak a lányom lesz, de egyben a legbizalmasabb barátom is” – mondja.


Kép forrása: Channel 5 

A fiatal lány a műsorban azt is elmondta, Chris első pillanattól kezdve tudott a tervéről, és egyáltalán nem ellenkezett. „Sőt, egy idő után ő is minden tőle telhetőt megtett, hogy minél hamarabb teherbe ejtsen.” A 17 éves lány terhességének azonban nem mindenki örült: Rachel 15 éves öccse, aki nővérét túl fiatalnak tartja a gyerekvállaláshoz, ezért megbocsátani sem hajlandó neki, szünet nélkül azt követeli nevelőanyjuktól, hogy dobja ki őt a házból.

Erre a műsor tanúsága szerint nem került sor, de a további viták elkerülése érdekében Rachel és Chris 80 mérfölddel messzebb költöztek, hogy a skót határhoz közel kezdhessenek új életet. Immár hármasban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik