Élet-Stílus

Több tucat műtétje miatt évekbe telt, mire fel mert venni egy bikinit

A 22 éves amerikai lány a legjobban nem a „többiek" negatív kommentjeitől félt. Hanem attól, hogy nem tetszik majd a fiúnak, akit kinézett magának.

A 22 éves amerikai lány, Michelle Elman hosszú évekig gyűjtögette a bátorságát, hogy egyrészes fürdődresszét végre valahára bikinire cserélje. „Rengeteg idő kellett ahhoz, hogy legyőzzem a félelmeimet, hogy rájöjjek, igazából nem számít, ki, mit gondol rólam” – mondja a lány, aki azért nem érezte magát elég jónak a falatnyi ruhadarabhoz, mert gyermekkorában 15 műtéten esett át.

„Mindegyik nyomot hagyott a testemen. Mély, széles és igencsak jól látható árkokat, amiket évekig minden módon rejteni próbáltam a világ elől. Mintha meg se történtek volna” – teszi hozzá. Michelle-nek végül néhány napja sikerült felülkerekedni a félelmein – leginkább attól tartott, hogy nem tetszik majd a srácnak, akit kiszúrt magának – és bikinibe bújt. Az hagyján, de még egy képet is készíttetett a bátorságáról, amit feltöltött Instagram oldalára.


Kép forrása: Instagram

„Arra számítottam, hogy a kép alatti kommentszekciót elözönlik majd a trollok és a különféle negatív kommentek. Álmomba se gondoltam volna, hogy ilyen sok támogatást, szeretet és kedvességet kapok majd az internettől” – árulta el a pszichológusként dolgozó lány, aki az elmúlt 22 évben túlélte a gyomorrákot, azt, hogy egy cisztát találtak az agyában és azt is, hogy több tucatszor műteni kellett.

„A képpel igazából a követőimnek és a pácienseimnek szerettem volna üzenni. Hogy ha nekem sikerült, úgy hogy túlsúlyos vagyok és hegek borítják az egész testem, akkor nekik is sikerülhet” – mondja a fiatal nő, aki pácienseinek azt tanítja, félelmüket alakítsák egyszerű izgalommá és merítsenek ebből erőt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik