Élet-Stílus

A kislánnyal, de az anyuka nélkül indult el a vonat

vonat(960x640).jpg (Array)
vonat(960x640).jpg (Array)

Egy anyuka a két gyermekével és a keresztlányával indult útnak, de miután az egyik gyermeke felszállt a vonatra, az hirtelen elindult, az anya tehetetlenül állt az állomáson.

Szaniszlóné Palcsik Edit történetéről a Blikk számolt be, Dunakesziről szerettek volna a fővárosba vonatozni. A hétéves Zoé lánya szállt fel először a vonatra, ezt követően a nő a babakocsival próbált feljutni, de még az első lépcsőfokig sem jutott, amikor az ajtó becsukódott.

„Elkezdtem nyomni a nyitógombot, mint egy őrült, de nem történt semmi. Zoé döbbent tekintettel nézett vissza rám az ajtó túloldaláról, láttam, hogy sírásra görbül a szája” – emlékezett vissza a nő. Ahogy az ajtó becsukódott, a vonat elindult, hiába futott utána és dörömbölt az ajtón, a szerelvény csak gyorsult, végül elhagyta az állomást. A pénztárnál nem tudtak segíteni.

A forgalmi irodában már megpróbálták hívni a következő állomás forgalmistáját, de Dunakeszi alsón senki nem vette fel a telefont. De ekkor hirtelen elkezdett közeledni feléje a kislánya. „Amikor a vonaton a felnőttek látták, hogy sírok, hárman is odajöttek, mondták, hogy nyugodjak meg. Az ajtó mögött hallottam, hogy anya kiabál, de nem mertem volna leszállni. Aztán amikor megint megállt a vonat, egy bácsi kintről kinyitotta az ajtót. Azt mondta, menjek vele, visszavisz anyához” – mesélte a kislány a bulvárlapnak.

A megmentőről kiderült, az állomáson végignézte a történteket, majd kocsiba szállt és a vonat után eredt, majd visszahozta a kislányt. Az anyuka most azt fontolgatja, panaszt tesz a MÁV-nál, akik egyelőre nem válaszoltak a lap megkeresésére.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik