Élet-Stílus

Viszonozták a tűzoltók a pincérnő kedvességét, miután kifizette a reggelijüket

A pincérnő azért rendezte a számlát, mert így akarta meghálálni azt a kemény és áldozatos munkát, amit a tűzoltók végeznek.

“A reggelijüket ma én állom, mert szeretném megköszönni mindazt, amit másokért tesznek. Hogy olyan helyekre rohannak be, ahonnan más futva menekül.” Ezekkel a megható sorokkal kezdődött az a levél, amit egy New Jersey-ben élő pincérnő, bizonyos Liz Woodward hagyott számla helyett a nála reggeliző két tűzoltónál.

 

Tim Young és Paul Higgins aznap hajnali három óra körül tértek be a delrani bisztróba, hogy a műszak végeztével megreggelizzenek. Evés közben arról a tűzről beszélgettek, amit korábban eloltottak, ezt hallgatta ki véletlenül Liz. A fiatal nő a beszélgetést hallva úgy döntött úgy, hogy kifizeti a két férfi reggelijét.

Miután a két tűzoltó meghatva a pincérnő kedvességétől távozott, elhatározták, hogy viszonozzák Liz kedvességét. Tim Young még aznap közzétett egy Facebook-posztot, melyben arra kéri barátait, kollégáit és ismerőseit, hogy látogassanak el a Route 130 Dinerbe, és ha ott találják Lizt, adjanak neki busás borravalót.

És a férfi nem érte be ennyivel. Miután rábukkant arra a GoFundMe-oldalra, amit Liz tavaly decemberben indított, hogy pénzt gyűjtsön kerekesszékes édesapjának egy speciális autóra, megosztotta ezt is. A pincérnő eredetileg 17 ezer dollárt szeretett volna összegyűjteni, ám mióta Tim Young is megosztotta, egyre többen segítenek neki, így a mai napig több mint 38 ezer dollár gyűlt össze a számláján.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik