Élet-Stílus

Ön hány lájkért ugrana a Lánchídról a Dunába?

ugras-a-tower-hidrol(960x640).jpg (Array)
ugras-a-tower-hidrol(960x640).jpg (Array)

Komolytalannak gondolja a kérdést, pedig egy 17 éves Youtube-sztár hasonló okból vetett magát a Tower hídról a Temzébe.

Saját verziója szerint, azért ugrott a londoni Tower hídról, a Temze kristálytisztának koránt sem mondható vizébe a 17 éves Shah Faisal Shinwari, hogy a zuhanás élményével legyen úrrá a tériszonyán. Nem jött össze neki. A valós célja valószínűleg teljesen más volt, a népszerű Youtube csatornát működtető, művészeti iskolába járó srácnak. A magas nézettség. Ezt viszont elérte, bár kis híján az élete árán.

A hídról a folyóba ugrani, már önmagában is őrültség, de ahogy az Shinwari videóján is látszik, a srác még ehhez képest is több súlyos hibát vétett. Pulóverben, és szandálban ugrott, teljesen esetlenül zuhant, és arccal érkezett a vízbe, majd a sodrással szemben próbált kiúszni a vízből. A kis híján megfulladt fiút végül mentőcsapat húzta ki a vízből, komolyabb baja nem lett, leszámítva egy alapos fertőzést, amit a sok lenyelt, szennyezett víztől szedett össze – írja a The Independent.

Shinwari azóta minden lehetséges csatornán közli, ez volt a legnagyobb hülyeség, amit életében tett, és soha nem fog hasonlót csinálni. Azt ígéri, bármennyi pénz jön be a videóból, azt a londoni vízi mentők számlájára fogja átutalni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik