Élet-Stílus

Legjobb barátnőjére bízta gyermekeit, miután megtudta, hogy haldoklik

A négygyermekes anyával tavaly áprilisban közölték, hogy meg fog halni. Nem akart úgy elmenni, hogy nem gondoskodik gyerekei sorsáról.

„Miután tavaly augusztusban kiderült, hogy négyes stádiumú agydaganata van, és az orvosok közölték vele, hogy semmit sem tehetnek érte, Elizabeth első útja hozzám vezetett. Nem volt ebben semmi meglepő, hisz a gimi óta legjobb barátnők voltunk. Mindent megosztottunk egymással” – nyilatkozta az ABC15 amerikai hírcsatornának Laura Ruffino.


Kép forrása: Rico Ruffino

A nő hozzátette, barátnője kétségbeesett a diagnózis hallatán, és zokogva kérte őt, gondoskodjon négy kislányáról. „Ott állt velem szemben, fogta a kezemet és megígértette velem, hogy ha vele bármi történne, befogadom a gyerekeit. Azonnal igent mondtam.”

Elizabeth, aki legjobb barátnőjéhez hasonlóan négy gyermeket nevelt, ezután egyre gyakrabban járt át lányaival Lauráékhoz. „Napról napra egyre gyengébb lett. A végén már az is komoly nehézséget okozott neki, hogy egyáltalán kikeljen az ágyból, mégis, az utolsó pillanatig gondoskodott a lányokról.” Elizabeth idén áprilisban adta fel a küzdelmet a rákkal szemben.

„Elizabeth egyedül nevelte a gyerekeket, így miután meghalt, négy lánya, Lily, Ella, Samona és Tara nálunk talált új otthonra. Örökbefogadtuk őket négy saját gyermekünk mellé” – ezt már Laura férje, Rico mondja, aki a hírcsatornának elárulta, tíz évvel ezelőtt még csak elképzelni sem tudta, hogy ekkora családja lesz. „Ma már teljesen természetes a dolog. A nagy zsivaj, az állandó jövés-menés, a nagy kacagások. Hiányozna, ha nem lenne.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik