Élet-Stílus

Kutyaparkolókkal kedveskedik kutyás vásárlóinak egy német IKEA

A svéd bútorgyártó óriás így akarja elejét venni, hogy a gazdik – a vásárlás idejére - a forró autóban hagyják kedvenceiket.

Nem az IKEA egyébként az első olyan multi, ami a napokban tomboló hőségben a négylábúakra is gondol. Július elején – az első igazán durva, egész Európát érintő hőhullám alatt – több osztrák és német üzlet is vállalta, hogy a kánikula idejére, ideiglenesen változtat a házirenden, és kivételesen a kutyákat is beengedik az üzlettérbe.


Kép forrása: Reddit

A svéd bútorcég kölni áruházának munkatársai ennél valamelyest kreatívabb megoldással rukkoltak most elő a kutyák érdekében, amivel reméljük, hamarosan hagyományt teremtenek majd. Mivel a vezetőség szeretné megakadályozni, hogy a húsgolyót enni vásárolni igyekvő vendégeik, más lehetőség híján, a tűző napon a kocsiban hagyják kedvenceiket, csinos kutyaparkolókat alakítottak ki a négylábúak számára.

Az árnyékos, épp ezért hűvös dobogókat a kutyák kényelme érdekében műfűvel borították be, de szerves tartozéka a parkolónak a teli vizes tálka és a fix oszlop is, amihez a gazdi a pórázt erősítheti.

Képek forrása: flickr

Ajánlott videó

Olvasói sztorik