Élet-Stílus

Fényes nappal szexeltek egy telefonfülkében

Elsétáltak mellette, és kedvet kaptak egymáshoz.

Gondolkodtak már azon, hogy mire jó egy telefonfülke 2015-ben? Mert ugye az eredeti céljára már csak igen kevesen használják.

Egy angol pár tökéletes felhasználási módot talált ki. A lelkes szerelmeseknek épp a városban volt dolguk, amikor elhaladtak egy fülke mellett. A 30 éves férfi megkérdezte 41 éves partnerét, nem volna-e kedve egy kis erotikához; és legnagyobb örömére pozitív választ kapott, úgyhogy elfoglalták helyüket a bódéban és nekiláttak.

Egy arra haladó autó utasai nem hittek a szemüknek, hogy fényes nappal tényleg ez történik az utcán, úgyhogy visszatolattak, majd amikor meggyőződtek arról, hogy valóban fülkeszexet látnak, elkezdték rögzíteni az aktust.

Mivel a férfi és a nő felismerhető volt az azóta megjelent képeken, és a nevük is nyilvánosságra került (Gavin Wain és Lisa Kerley), azóta rengeteg hívást és üzenetet kaptak, de egyikük sem érti a felhajtást. A Sun című lapnak elmondták: amikor szeretkezésről volt szó, mindig is kedvelték a változatos helyszíneket, végezték már e tevékenységet folyóparton, parkban, mezőn; és egyáltalán nem értik, mi a probléma a fülke unortodox használatával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik