Élet-Stílus

Nekimentek a Facebookon egy étteremvezetőnek, mert elege lett a bömbölő kisgyerekből

Darla-Neugebauer-(960x640).jpg (Array)
Darla-Neugebauer-(960x640).jpg (Array)

Hatalmas vihart kavart, mert rákiabált a több mint fél órán át hisztériázó kislányra, akit szülei hagytak teli torokból sírni. Az anyuka az étterem közösségi oldalán ment neki a tulajdonosnőnek, aki azonban sokak szemében hőssé vált.

Darla Neugebauer, a Portland városában található Marcy’s Diner vezetője nem olyan nő, aki lakatot tesz a szájára, és ezt bizonyította is a hétvégén, amikor szó szerint az asztalra csapott és ráripakodott egy családra, egy alig kétéves kislány bömbölése miatt. Az esetet azután kapta fel a helyi sajtó, hogy a kislány anyukája az étterem Facebook-oldalán kelt ki a nő ellen, amiért ráordított síró gyerekére, „őrültként” jellemezve a tulajdonost, aki az anya szerint tettével „nagy traumát okozott” kislányának, Neugebauer pedig erős jelzőkkel teletűzdelt szövegben válaszolt neki.

Az étteremtulajdonos a portlandi WCSH6 televíziónak elmondta: a kislány több mint fél órán át bömbölt az teltházas étteremben, miközben szülei semmit sem tettek megnyugtatására. Állítása szerint többször is kérte őket, hogy tegyenek valamit a gyerekkel, és végül elszakadt nála a cérna: a pultra csapott, majd ráüvöltött, hogy hagyja abba. Amit a kislány ezután meg is tett, az alkalmazottak és az ott étkező 75 vendég legnagyobb örömére.

 Darla Neugebauer nem kért elnézést az eset miatt, csak azt sajnálja, hogy a kislánynak “ilyen szörnyű szülők mellett kell felnőnie”.
Fotó: WCSH6

A televíziónak sikerült elérnie az anyukát is. Tara Carson azt mondta, húszhónapos kislánya alig több mint tíz percen át bömbölhetett az étteremben, amikor a tulajdonos ráripakodott, hogy „fogja be”, ami állítása szerint őt és férjét is teljesen sokkolta. Elmondása szerint kislánya pedig teljesen rémülten és értetlenül nézett rá, nem értve, miért üvöltött rá valaki.

Az esetről szóló első hírekben még azt emelték ki, hogy az étterem Facebook-oldalán többen is elítélték a tulaj tettét, és fogadkoztak, hogy soha nem fognak ott enni, míg páran a tulaj oldalára álltak. Ez azonban megváltozott a nagy sajtóvisszhang után. A kommentelők között mostanra már azok vannak egyértelmű többségben, akik megdicsérték Neugebauert, amiért leüvöltötte a bömbölő kislányt és szüleit, és „a helyére rakta azt az anyukát”, aki „nem képes rendesen megnevelni a gyerekét”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik