Élet-Stílus

Tucatnyi családalapításban segédkezett a meleg spermadonor

Ott is eredményes volt, ahol a lombikprogram sem volt megoldás.

Akik a homoszexuális kapcsolatok (egyik) lehetséges következményeként az emberiség kihalását vizionálják, most nagyon figyeljenek.

Kenzie Kilpatrick 26 éves, meleg férfi. Szabadidejében spermadonorkodik.

Alig több mint egy év alatt 10 nő gyermekvállalásához járult hozzá. A tízből nyolc nő leszbikus kapcsolatban él, és nagyon szeretett volna gyereket, Kenzie pedig segített. A férfi a Mirrornak elmondta: őt egyedül nevelte fel az anyja, aki mindent megtanított neki; a szimpatikus birminghami fickó szerint nagyon boldoggyermekkora lehet annak, akinek két anyuka is jut.

Kenzie egyébként ingyen kínálja a szolgáltatást; legfeljebb – ha városon kívülre hívják – az útiköltséget és az esetleges szállás díjának megtérítését szokta kérni. A lapnak elmondta: úgy tűnik, igencsak termékeny, ez büszkeséggel tölti el, és örömmel segít azoknak, akiknek nem lehet gyermeke.

Például annak a heteroszexuális párnak, akik 30 ezer fontot (13,3 millió forint) költöttek – sikertelen – lombikprogramra. Végül Kilpatrick közbenjárásával sikerült a megtermékenyítés.

Az önkéntes spermadonor-szolgáltatást nem sokáig folytatja (legfeljebb azoknak a családoknak, akiknek korábban is hozzájárult a megtermékenyítéshez); most már saját gyermeket szeretne, és – egy leszbikus pár segítségével – hamarosan az ő vágya is teljesülhet.


A kép forrása: facebook.com/kenzie.kilpatrick.7

Ajánlott videó

Olvasói sztorik