Élet-Stílus

Mint a mesében: modell lett a gyönyörű utcaseprőből

Ritát eleinte zavarta a népszerűség, de ma már bátran fordul a kifutók világa felé.

A 23 éves Rita Mattos minden reggel fél 5 előtt kel, és elindul dolgozni. Rio de Janeiro utcáit söprögeti, árkokat tisztít. A történet szempontjából van itt még valami, ami fontos: Rita rendkívül dekoratív.

Nem csoda, hogy elkezdtek róla keringeni az interneten olyan képek, amelyeken „a sepregető csajszi” névvel illették, és a lány azonnal sok rajongóra tett szert.

Eleinte inkább zavarta a dolog (pedig a 16 éves kora óta dolgozó lány már megszokta, hogy a férfiak füttyögnek neki); úgy érezte, nincs ebben semmi különös, hiszen attól, hogy valaki utcaseprőként dolgozik, nem feltétlenül kell csúnyának lennie.

Rita egyébként tesz is azért, hogy szép legyen az alakja: a kemény fizikai munka után minden egyes nap még konditerembe is elmegy.

Ma már kezdi megszokni a váratlanul jött sikert (bár az interneten ismeretlenül próbálkozó lovagokat lepattintja), és szeretne minél többet kihozni az ügyből. Egy ideje már ügynöke is van, szóval több mint valószínű, hogy hamarosan a kifutókon láthatják majd a rajongói.


A kép forrása: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik