Élet-Stílus

Hozzáment kedvenc ápolójához a rákbeteg négyéves

A kislány egyetlen vágya az volt, hogy oltár elé állhasson kedvenc ápolójával. Álma néhány nappal ezelőtt vált valóra.

„Mikor Abby a napokban elém állt, és szégyenlősen megkérdezte, hajlandó lennék-e feleségül venni őt, egy másodpercig sem gondolkodtam a válaszon. Azonnal igent mondtam” – írta Facebook-oldalán a New York-i Melodies Center ápolója, Matt Hickling. A fiatalember, aki a kezelések miatt az elmúlt hónapokban rendszeresen találkozott az akut limfoid leukémiában szenvedő kislánnyal, az eljegyzést követően egy nap alatt összehozta a „lagzit” is.


Képek forrása: Facebook / Matt Hickling 

„A lánykérést követően az első utam Courtney-hoz és Angie-hez, a központ két nővéréhez vezetett, akik a híreket hallva azonnal szervező üzemmódba kapcsoltak. Mindössze 24 óra elég volt ahhoz, hogy a világ legszebb esküvőjét hozzák össze Abbynek: hófehér, hercegnős ruhával, gyönyörű virágcsokorral és gyűrűkkel. Ahogy azt kell” – írta Matt.

 

A fiatalember azt is hozzátette, kis betegével a kórház egyik orvosa adta össze. A ceremóniát követően a fiatal pár Abby szobájába vonult vissza, hogy a közeli családtagokkal együtt elfogyasszák az ünnepi tortát. Matt idézi Abbyt is, aki az esküvője után elárulta, ez volt élete legboldogabb napja. „Bízom benne, hogy ez a kicsi lány még nagyon sok ehhez hasonló, szép emléket gyűjthet majd. Abban pedig biztos vagyok, hogy ezek a felejthetetlen pillanatok erőt adnak majd neki a legnehezebb pillanatokhoz is” – zárta Matt, aki a poszthoz egy sor tüneményes fotót, sőt egy videót is mellékelt.

So today I got to help make a 4 year old leukemia patient’s “wedding” to her favorite nurse Matt Hickling happen at the Melodies Center for Childhood Cancers at AMC. Thanks to Scott Wright and the team at the Enchanted Garden for donating your time and amazing flowers and to everyone at AMC that helped pull this together in less than 24 hours. You people are amazing. THIS is why we go into nursing.

Posted by Lori Ciafardoni on Thursday, July 16, 2015

Ajánlott videó

Olvasói sztorik