Élet-Stílus

A vagina kung fu változtatta meg az életét

Felemelő, a szó minden értelmében.

Kim Anami 44 éves. A fitneszedző szexuális élete elképesztő, van, hogy egymás után 10-15 orgazmust él át. Titka: a súlyemelés. Nem kézzel csinálja.

A Mirrornak nyilatkozó Kim azt mondja, hüvelyével gyakorlatilag bármilyen tárgyat meg tud emelni, és ez az intim edzésmunka alapjaiban változtatta meg a szexuális életét. Azt mondja, azóta, hogy ezzel a módszerrel edzi magát, képes érintés nélkül is a csúcsra tud jutni: elég, ha csak partnere hangját hallja, vagy csak rágondol.

A tantrikus szex és a taoizmus tanulmányozása után kezdett bele saját technikájának kidolgozásába. Az eljárás egyszerű: a hüvelybe helyezhető jade tojásba madzagot fűz, amelynek végére bármilyen tárgyat fel tud erősíteni; és ahogy Instagram-oldalán látható, szívesen kísérletezik is a legkülönbözőbb tárgyakkal: az edzőtermekben használatos súlyoktól kezdve a gyümölcsökön át a konyhagépekig bármit fel tud emelni. Még egy Oscar-szobrocskát is.

Fotó: Instagram

 

Jelenleg 4,5 kiló a rekordja, de céljai között szerepel, hogy megdöntse a súlyemelés e speciális fajtájában legprofibb Tatjána Kozsevnyikova csúcsát: az orosz nő 14 kilót tud ily módon megemelni.

Kim Anami hamarosan fél Európát körbeturnézza a vagina kung funak nevezett sajátos edzésmódszerrel, véleménye szerint a harcművészet ezen formájának gyakorlása garancia a fizikális-lelki-emocionális újjászületésre.

Fotó: Instagram

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik