Élet-Stílus

Jól látja, ezek a nők tényleg festik a hónaljszőrüket

Hónaljszőr (Array)
Hónaljszőr (Array)

Merthogy van nekik hónaljszőrük és nagyon büszkék rá. Vannak köztük feministák és vannak, akik szerint csak simán jól néz ki.

Külön mozgalma van a hónaljszőrfestésnek, weblappal, Instagram hashtaggel és így tovább. Free your pits, azaz szabadítsd fel a hónaljad! a neve, és eredetileg nem a festésről, hanem úgy általában a hónaljszőrről szó, oktatóvideókkal, tippekkel, trükkökkel a stílusos növesztésről és ápolásról, természetesen sok fotóval. Találunk cikkeket, interjúkat is, amelyből körvonalazódok a mögöttes feminista gondolatiság, arról, hogy a szépség mindenkinek mást jelent, és nehogy már a mocskos divat- és beautyipar akarja nekünk megmondani, mi a menő.


Forrás: Free Your Pits

Pár hónapja pedig a festés körül pörög az internet. Először egy 17 éves lány, Destiny Morano töltött fel magáról egy videót, amely természetesen megosztotta a netet – mondjuk a YouTube-kommentelőket ismerve egészen megnyugtató az, hogy kétszer annyi lájk érkezett, mint nemtetszés -, májusban pedig Miley Cyrus szállt be a buliba az alábbi Instagram-fotóval és bónusz fanszőrzettel:

Most pedig a New York Times is megcikkezte, szóval tényleg pörög a festett hónalj. Lehet, hogy jövőre – vagy ahogy a menő trendek magyarországi menetrendjét ismerjük, inkább három év múlva – már a Balaton-parton is látunk ilyet. Figyelem, ha Instagramra töltene ilyet, a #dyedpits hashtaggel kéretik ellátni! Itt a link – ha jól látjuk, férfiak is csinálják -, alant pedig egy kis bestof:

#pithairdontcare #showmeyourpitties #dyedpits #armpitmodel #armpithair #pithair @manicpanic @dyedpits

Princess Tinybaby (@fifi_slimybaby) által közzétett fénykép,2015. Júl 10., 19:50 PDT

Pink pits back for the holidays 🌸🍓🍉 #dyedpits #pinkhair #ifeelpretty

ayesha Gibson (@ishgibs) által közzétett fénykép,2015. Jún 22., 20:00 PDT

✨feeling myself✨ #freeyourpits #dyedpits #pitkittens #getyapitsout

Allison the Conqueror (@optimusbeyonce) által közzétett fénykép,2015. Jún 3., 19:01 PDT

Ajánlott videó

Olvasói sztorik