Élet-Stílus

Csókolózó leszbikusoktól borult ki egy gasztrofesztivál közönsége

A walesi lányokat figyelmeztették, hogy zavaró a „szexuálisan kihívó magatartásuk".

Fura jelenetek zajlottak a cardiffi gasztrofesztiválon.

Mog Wilde (aki egy hölgy) és párja, Freya (aki szintén nő) élvezték a koncertet, tánc közben fogták egymás kezét, és néha csókolóztak. Ezek még nem a fura jelenetek, azok csak ezek után következtek.

Egy biztonsági őr odament a leszbikus párhoz, és megkérte őket: fejezzék be a csókolózást, mert panaszok érkeztek hozzájuk. Mint kiderült, néhány látogatót zavart a látvány, lévén, hogy „ocsmány” és „gusztustalan”, amit csinálnak.

A cardiffi önkormányzat szóvivője megerősítette, hogy több bejelentés is érkezett a fesztivál látogatóitól egy pár „szexuálisan kihívó magatartása” miatt. Elismerte, hogy egy biztonsági őr jelezte a nőknek a panaszokat, ám ennek nincs köze a pár nemi irányultságához; és hozzátette: nem kérték meg őket, hogy távozzanak.

Mog a Daily Mailnek elmondta: „Táncoltunk a zenére, és megcsókoltam Freyát, mert annyira szép volt; ráadásul aznap volt a szülinapja”. Ezek után valaki szólt, hogy fejezzük be, mert ez undorító, és „itt gyerekek is vannak”.

Állítólag két ismeretlen férfi a lányok védelmére kelt, és a pár vegzálása elleni tiltakozásul ők is nyilvánosan csókolózni kezdtek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik