Élet-Stílus

Szétalázták a járdán autózó nőt

orosz road rage (Array)
orosz road rage (Array)

Orosz fiatalok egy csoportja a kezébe vette az igazságszolgáltatást, és visszafordította azokat, akik a járdán kerülik ki a dugót. Lett is balhé.

A hét elején került fel a videó, amin valószínűleg orosz srácok úgy döntöttek, móresre tanítanak pár tapló autóst. Sokan ugyanis úgy érezték – hogy, hogy nem, épp márkásabb autók tulajdonosai -, hogy rájuk nem vonatkozik a hatályos kresz, ők kikerülhetik a torlódást a járdán. Egy csapat 20 év körüli fiatal azonban elállta az útjukat, az akciót rögzítették is. A többség, ha némi káromkodás után is, de visszatolatott, nem úgy egy orosz amazon.

 

Még az angol felirat is fölösleges, hogy megértsük, mi zajlik a képeken: az egyik srác a kerék elé teszi a lábát, amin majdnem átmegy a nő, közben a többiek felmásznak a szélvédőre és nagy kerek matricákat ragasztanak rá. Aztán egy ponton a nő behajt egy benzinkútra és cipővel és szélvédőkaparóval esik a fiúknak. A csata során többször is rendőrrel fenyegetnek, de rendőrök helyett két civil száll be különböző időben a csetepatéba. Az egyik a nő, a másik a fiúk oldalán. 

Az már más kérdés, mennyire számíthat a jogaik érvényesülését kereső fiúk tette önbíráskodásnak, de a nő is súrolja a garázdaság, na meg persze a különböző közlekedési szabályszegések határát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik