Élet-Stílus

Bedrogozta barátnőjét, hogy videojátékozhasson

videojáték (Array)
videojáték (Array)

Hazaér a nőd késő este, hullafáradtan és arra kér, ne hangoskodj a haveroddal. Mi a megoldás? Drogot raksz a teájába!

Este tízkor, sok túlóra után ért haza egy fiatal német nő arra, hogy otthon a barátja (azóta exbarátja) őrjöngve játszik a konzolon egy haverjával. Miután arra kérte őket, hogy legyenek egy kicsit csöndben, nyugodt estét szeretne, a férfi drogot csempészett a teájába – jelenti a Westdeutche Allgemeine Zeitung. A lány másnap délig aludt, miután felébredt és látta, mennyire elkésett, rohant a munkába. Még vezetés közben is el-elbóbiskolt, csoda, hogy nem balesetezett. Mindez tavaly augusztusban történt.

“Csak négy-öt cseppet tettem bele”, védekezett a férfi a Castrop-Rauxel-i bíróságon. Egyébként is biztosra ment, olyan drogot tett bele, amit ő is használt rendszeresen, “de már jó útra tértem, tíz hónapja tiszta vagyok”, érvelt. Az áldozat elmondta, hogy a férfi másnap bevallotta mit tett. A kapcsolatuknak pedig inkább a drog, mint az eset miatt lett vége. 


Nem ők voltak, ez csak egy béna stockfotó. Ők biztos nem csinálnának ilyet!

Aki azt hiszi, hogy természetes, hogy ezek után megy a börtönbe, vagy legalább felfüggesztettet kap, az téved: a bíró annyit mondott, hogy “a barátnője aludt egy jó nagyot, nem lett baja, de ez attól még előre megfontolt testi sértés”, majd

ötszáz euróra bírságolta

a férfit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik