Élet-Stílus

Milliomos szeretne lenni? Találjon barátnőt ennek a fickónak!

Ren már megunta a béna és unalmas randikat. Unortodox módon kerestet párt magának.

Ren Lu You 29 éves, az amerikai Birminghamben él (Alabama állam). És nagyon szeretne végre egy barátnőt.

Mit tesz ilyenkor az átlagember? Társaságba jár, sokat bulizik, esetleg felkeresi valamelyik online társkeresőt, netán letölti az okostelefonjára a Tindert és válogat a nem kicsi felhozatalból.

Mit tesz Ren Lu You? Egyszemélyes társkereső oldalt indít, amelyen kizárólag az ő bemutatkozása olvasható (amiből kiderül például, hogy nem dohányzik, nem vallásos, szeret teniszezni, kedvenc filmjei – többek között – az Amerikai História X és A remény rabjai), és persze ott a lényeg is: a felhívás. Ren 10 ezer dollárt (2,8 millió forint) fizet annak, aki segít neki megtalálni a nagy Ő-t; de legalábbis egy barátnőt, akivel minimum fél évig járnak.

Azt írja: napi 12 órát dolgozik, nincs ideje bárokban ücsörögni, hogy hátha rábukkan az igazira. Ehelyett fizet valakinek egy nem túl nagy szívességért, valami olyasmiért, amit az ember amúgy is örömmel megtesz – legalábbis egy barátjának.

Persze nem előzmény nélküli a dolog: szegény Ren egy raklapnyi sikertelen randin van túl, és a sokadik után jött az elhatározás, hogy inkább fizet egy sikeres kerítőnek. Állítólag máris egy csomó bíztató ajánlatot kapott.

Azoknak, akik szerint ez a biznisz iszonyú bizarr, Ren azt mondja: az emberek sokkal több pénzt kidobnak egy csomó lényegtelen hülyeségre; ha van valami, amire tényleg érdemes költeni, akkor az az igazi társ megtalálása.

Talán nincs igaza?


A kép forrása: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik