Élet-Stílus

Csodálatos átverés: kandi kamerás szívatással kapta meg szülinapi ajándékát

A kisfiú mp3-lejátszót szeretett volna a nyolcadik születésnapjára. Megkapta. Érdekes körülmények között.

Az itt látható felvétel eredeti változata már 2014 októberében felkerült a YouTube-ra, de a vírusvideókra szakosodott Jukin Media újra feltette, úgyhogy most kezdik imádni az emberek.

Főszereplője a kis Ja’Myron Baker, akinek épp születésnapja van. Ez alkalomból csodálatos meglepetést kap anyukájától – egy kis körítéssel.

A felvétel elején azt láthatjuk, amint a mama, Marj elhelyez egy kamerát, hogy megörökítse az átverés pillanatait. A kezében boríték van. Ezek után behívja a fiát, hogy irgalmatlanul leteremtse: a csomagot mutogatja a kissrácnak, és azzal vádolja őt, hogy az interneten rendelt magának valamit.

A fiúcska nem ért semmit az egészből; az anyja meg egyre jobban belejön a felelősségre vonásba. „Itt áll rajta, hogy a csomag címzettje Ja’Myron Baker – az te vagy, nem?!” Az anyuka kinyittatja a borítékot a bepánikolt kisfiúval.

Ja’Myron minden vágya egy iPod Touch volt; természetesen a borítékban a lejátszó található, valamint egy üzenet: „Boldog 8. szülinapot. Szeretettel: Anyu.” Ekkor esik le a kis ünnepeltnek a tantusz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik