Élet-Stílus

15 évvel azután, hogy elrabolták tőle, a Facebookon talált rá fiára az anya

Az anya, aki sose adta fel a reményt, hogy újra látja gyermekét, egy régi fotónak köszönhetően talált rá a fiúra.

“Azután, hogy a volt férjem elrabolta a hároméves fiamat és magával cipelte Mexikóba, kicsúszott a lábam alól a talaj” – vallja a kaliforniai édesanya, majd gyorsan hozzáteszi, a reményt, hogy egyszer viszont látja majd imádott gyermekét, sosem adta fel. “Az eltűnése óta folyamatosan kerestem és kerestettem őt” – teszi hozzá Hope Holland.

Az asszony az NBC-nek adott interjújában elmondta azt is, férjétől 2000-ben vált el, de nem szerette volna, ha közös gyermekük apa nélkül nő fel, ezért beleegyezett, hogy a gyermek felügyeletén osztozzanak. “Belementem, hogy a férjem azon a nyáron nyaralni vigye Jonathant. Nem is gondoltam volna, hogy többet nem látom őket” – mondta.


Kép forrása: NBC

Hope hozzáteszi, kisfia eltűnése után sokáig élni sem akart. “Számtalanszor megfordult a fejemben az öngyilkosság gondolata, de végül erőt merítettem a hitből, hogy egyszer újra látom majd őt.” Nem tudhatta, hogy az időközben kamasszá serdült fia is vágyik utána. Pedig így volt. Jonathan mindennél jobban szerette volna megtalálni az édesanyját, ezért a közelmúltban egy régi képet posztolt a Facebookra és arra kérte ismerőseit, segítsenek neki megtalálni az anyját.


Kép forrása: ABC News

Néhány nappal később Jonathan és Hope már telefonon beszéltek egymással, sőt, a fiú a közelmúltban hazatért Kaliforniába, hogy személyesen is láthassa anyját. “Megbeszéltük, hogy az egyetemet Mexikóban végzi el, de a diplomaosztója után visszaköltözik Kaliforniába, hogy bepótolhassunk mindent, amire az elmúlt 15 évben nem volt lehetőségünk.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik