Élet-Stílus

Erekcióval szívatták meg a dögös modelleket

Pont olyan, mint egy pornóvideó első jelenete, pedig nem az, csak vicces. Állítólag.

Ismét messzire ment egy homorfenomén-csapat a Yotube-on. A Weberz Way Films két olyan videót is megosztott gyors egymásutánban, amiket ők „parnk”-nek, csínytevésnek hívnak, mások azonban sima szexuális zaklatásnak. Mindkét videón, állítólag mit sem sejtő modellek szerepelnek, akiket fürdőruhás fotózásra kértek fel, de ehelyett egy pornóforgatáson találják magukat. Igaz, meló ebben az esetben épp ott áll le, ahol a felnőtt filmeknél igazán elkezdődik.

Az első videóban a lányoknak zöld háttér előtt kell előre megírt szövegrészeket elmondaniuk, miközben pózolnak. „Tedd meg, csak tedd meg! Ne hagyd, hogy az álmaid álmok maradjanak! El kell jutnod a pontra, ahol mindenki kiszállna, de nem állsz meg ott. Mire vársz? Tedd meg!” Valahonnan ismerős mondatok.

A következő videó sokkal egyértelműbb. Műerekciót varázsolnak egy a derítésben segédkező munkatárs ágyékára, majd addig instruálják a lányokat, míg az arcuktól centikre kerül a férfi “pénisze”. A lányok próbálnak profiként tudomást sem venni az egészről, a videó készítői meg tesztelik őket, hogy meddig tűrik. Állítólag.

A jelenetek kísértetiesen hasonlítanak egy tavaly nagy botrányt kavart Sam Pepper videóra. A fiatalember egy „trükköt” mutatott be: hogyan kel az utcán vadidegen nők fenekét megfogdosni. Amikor Peppernek már a törvény előtt kellett volna felelőséget vállalnia szexuális zaklatásnak minősülő tettei miatt, bevallotta, hogy minden szereplője fizetett statiszta volt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik