Élet-Stílus

Egy tumor miatt nincsenek emlékei, az egész internet keresi a családját

A középkorú asszonynak betegsége miatt csak homályos emlékei vannak eddigi életéről. Abban bízik, hogy az internet népe segít majd neki hazajutni.

Az ötvenes évei elején járó asszonyra, akit a kórházban jobb híján csak “Sam”-ként emlegetnek, még február elején találtak rá a san diegói tűzoltóság emberei. A zavarodott és súlyos állapotban lévő nőt azonnal kórházba szállították, ahol a sokadik felszólítás után sem sikerült megtudniuk tőle, hogy kicsoda és honnan jött. Az asszony kilétét egyébként azóta is homály fedi, pedig a dél-kalifornai rendőrség mellett, már az Interpol és a helyi FBI iroda is nyomoz utána.


Kép forrása: Interpol

Sam, akit elmondása szerint rettenetesen zavar az amnéziája most az internet, egész pontosan a Facebook-népéhez fordult. Abban bízik, hogy a felhasználók segítségével családtagjaira ráismernek és hazaviszik őt. Az asszony épp ezért létre hozott egy Facebook-oldalt, ahol a megmaradt emlékein túl rendszeresen ír az egészségi állapotáról is.

A posztokból kiderült többek között, hogy Sam petefészkéről tavasszal egy röplabda nagyságú tumort távolítottak el az orvosok, és hogy azóta is kapja a kezelést, ami a szakemberek szerint legfeljebb meghosszabbíthatja az életét, de meg nem gyógyíthatja. “Az orvosok szerint a daganatban lévő proteinek okozták az amnéziámat. Nem szépítem, nem vagyok valami jó állapotban, ezért is bízom abban, hogy a családom mihamarabb rám talál. Szeretném azt a kis időt, amim még van, velük együtt tölteni” – írja a nő, aki igen gyakran álmodik Ausztráliáról és Hawaiiról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik