Élet-Stílus

Az egész internet ezt a fiatal párt keresi

párizsi lánykérés (Array)
párizsi lánykérés (Array)

Az Eiffel-tornyon jegyezték el egymást a napokban, csak ennyit tudni róluk.

Nyár van, az emberek megőrülnek egy kis romantikáért, talán ezért pörög megállíthatatlanul a közösségi portálokon néhány fotó egy fiatal párról. Egy Jen Hurd Bohn nevű, kaliforniai nő készítette a képeket, Párizsban, az Eiffel-torony kilátóteraszán. A fiú éppen megkérte a lány kezét, Hurd Bohn, meg közben orvul fotózgatta őket. A nő aztán szépen felpakolgatta a fotókat a Facebook-oldalára, és arra kért mindenkit, segítsenek neki megtalálni a párt, mert szeretné nekik eljuttatni a fotókat. A poszt június 24-én élesedett, azóta közel kétszázezer megosztást generált, így téma lett a médiában is.

Saw this guy propose to this girl on the Eiffel Tower Sunday 6/21/15 wanted to send them the pics but was stuck in line. Help me find them!

Posted by Jen Hurd Bohn on Wednesday, June 24, 2015

A szerkesztőségben megoszlanak a vélemények arról, ki, hogyan reagálna a fiatalok helyében. Van, aki hálás lenne a fotókért, más viszont feljelentést tenne személyiségi jogok megsértése miatt. Ön mit szólna, ha az egész világ a lánykéréséről készült lesifotókat nézegetné?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik