Élet-Stílus

Még csak 32 éves, de már 12 gyermeket szült

A brit nőt nem érdeklik kritikusai. Azt mondja, amíg ez az ő teste, addig ő dönt arról, hogy mihez kezd vele.

A 32 éves brit asszony, Cheryl Prudham a hétvégén adott életet tizenkettedik gyermekének, egy kislánynak, akit Tillie-Grace Ellennek nevezett el. Cheryl a szülés után a Mirror című brit lapnak elárulta, a kicsit császármetszéssel hozta a világra. “Amikor az orvosom felajánlotta a császármetszés lehetőségét egy percig sem hezitáltam, azonnal belementem a dologba” – mondja az anya, aki a sűrű gyermekáldás miatt – elmondása szerint – még egy percig sem dolgozott.


Képek forrása: mirror.co.uk

“Sokan támadnak engem amiatt, hogy nem dolgozom, helyette a gyerekek után járó segélyekből és támogatásokból élünk. Sőt, vannak olyanok, akik biztosak benne, hogy csak azért szültem ennyi gyereket, hogy ne kelljen dolgoznom, és az adófizetők pénzéből élhessek” – panaszolja Cheryl, majd hozzáteszi, hogy a vádakból egy szó sem igaz. “Azért van ennyi gyerekünk, mert a férjemmel mindketten nagy családról álmodoztunk, és most valóra váltjuk az álmainkat.”

Cherly a Mirrornak azt is elárulta, ha megerősödik a szülés után, férjével ismét nekiállnak majd bővíteni a családot. “Ha összejön a tizenharmadik baba, őt is császármetszéssel szeretném majd szülni. Bevallom egész őszintén, nagyon utálom a természetes szülést, túlságosan fájdalmas” – árulja el a nő, aki úgy véli, azután, hogy kilenc gyereket világra hozott természetes úton, megérdemli a császármetszés kényelmét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik