Élet-Stílus

Megőrülnek a nők a “meglepően vonzó” japán gorilláért

A szőrös szívtiprót naponta több száz rajongó várja a ketrece előtt, hogy egyetlen pillanatra belenézhessenek a szemébe.

Csakhogy a rajongók igyekezete, hogy felhívják magukra a nagoyai gorilla figyelmét, teljesen felesleges. Shabani, a Higashiyama Állat- és Botanikuskert 18 éves lakója ugyanis már rég elkelt. Gondozói a CNN-nek elárulták, a nők által újabban “igen vonzónak” kikiáltott főemlős már régóta példás családi életet él két feleségével, Aival és Nenével, valamint közös kölykeikkel.


Képek forrása: Higashiyama Zoo and Botanical Gardens

Ám úgy látszik, az igazi megszállottakat ezt sem tántoríthatja el: naponta több százan érkeznek a gorilla ketrecéhez, és amellett, hogy a legkülönbözőbb pózokban fotózzák őt, többen szólongatják is, hogy magukra tereljék a szőrös szívtipró figyelmét. Takayushi Ishikawa, az állatkert szóvivője a CNN-nek azt mondta, néhány hete figyeltek fel a gorilla iránti szokatlan érdeklődésre.

 

“Amikor kiderült, hogy a Twittert gyakorlatilag elözönlötték a róla készült fotók, nem hittünk a szemünknek” – mondja, majd hozzáteszi, noha a gorilla tudatában van népszerűségének, a viselkedése semmit sem változott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik