Élet-Stílus

Erős másnap: biciklilakattal a nyakán ébredt az ivászat után

Biciklilakat (Array)
Biciklilakat (Array)

Tűzoltóknak kellett levágniuk a megviccelt fiatalemberről, miután a kulcsot barátai eldobták.

„Amikor már azt hittük, mindent láttunk….” -kezdte beszámolóját a szokatlan esetről Facebook-oldalán az angliai West Midlands tűzoltósága, hozzátéve, hogy „akkor megjelent ez a férfi, egy kerékpárlakattal a nyakán”. Mint kiderült, a Coventry város tűzoltóságára betért – és a betért alatt azt kell érteni, hogy édesanyja odavitte – huszonéves fiatal egy egész estén át tartó italozás után ébredt arra nagyjából délután négy órakor, hogy lakat van a nyakán.

 Fotó: West Midlands Fire Service

A tűzoltóállomás parancsnoka, Pete Drummond a BBC-nek elmondta: a meg nem nevezett fiatalembert barátai viccelték meg, akik miután rárakták a lakatot, eldobták a kulcsot. „Anyukája hozta be hozzánk nagyjából este fél nyolckor” – közölte Drummond, hozzátéve, hogy a fiatal rendkívül kínosan érezte magát a helyzet miatt, édesanyja pedig „dühöngött”.

 Fotó: West Midlands Fire Service

A tűzoltók azonnal nekiláttak a szabadítási akciónak, ami azonban kudarcokkal kezdődött – feltehetően a lakatot gyártó cég legnagyobb örömére. Először egy vágószerszámmal próbálkoztak, de az csak megkarcolta a lakatot, majd egy erős csődarabolóval, de az csak meggörbítette. Végül kénytelenek voltak a West Midlans megyei tűzoltóság különleges mentőegységének segítségét kérni, akik egy körfűrésszel vágták le a fiatalról a lakatot.

Fotó: West Midlands Fire Service

Ajánlott videó

Olvasói sztorik