Élet-Stílus

“A duci nőknek nem kellene bocsánatot kérniük a testük miatt”

Önbizalommal, szexi domborulatokkal és pozitív testképpel reklámozza magát egy plus-size fürdőruhamárka.

“Azért vállaltam, hogy részt veszek a kampányban, mert teljes mértékben egyet értek az üzenetével” – mondta a Buzzfeed Life-nak Denise Bidot, a világ jelenleg talán legismertebb plus-size modellje. Bidot a SwimsuitsForAll fürdőruhamárka 2015-ös kampánya kedvéért vállalta, hogy az egész világnak megmutatja domborulatait. Méghozzá retusálatlanul.


Képek forrása: Youtube

“Szeretem a testem. Úgy, ahogy van, a kisebb-nagyobb hibáival együtt is” – majd hozzáteszi, ezek teszik őt azzá, aki. “El se tudnám képzelni az életemet nélkülük.” Bidot azt mondja, minden olyan kezdeményezésnek örül, ami a SwimsuitsForAll kampányához hasonlóan a pozitív testképet igyekszik hirdetni.

 

“Egész idáig az volt az általánosan elfogadott nézett, hogy a szépség olyasmi, amit könnyen definiálhatunk. Számokban, centikben, ilyesmikben. Szerencsére ez megváltozott. A mai emberek már tudják, hogy a szépség éppen abban rejlik, hogy nem vagyunk egyformák. Hogy más a testalkatunk, a kilóink száma, a szemünk, a hajunk és a bőrünk színe.”

Bidot azt is elmondja, véleménye szerint a duci nőknek sem kellene bocsánatot kérniük az alakjuk miatt. “A kulcs az önbizalom, és az elfogadás. Hogy belássuk, a nőiességet, mi nők, nem tudjuk rosszul csinálni. Mert ez belőlünk, a személyünkből fakad.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik