Élet-Stílus

Orvosról orvosra jár, mégsem tudják, mi a baja

Korhaz-folyoso(960x640).jpg (Array)
Korhaz-folyoso(960x640).jpg (Array)

Mária közel negyven orvosnál volt már az elmúlt három évben, de egyikük sem tudta megmondani, mi a baja. Pedig pokoli fájdalom kínozza.

Három éve naponta jár egyik orvostól a másikig az ötvenegy éves asszony, kálváriájáról a Blikk számolt be. „A koponya MR-felvételét látva azt mondta egy orvos, ez olyan kórság, amit csak a beteg érez, de ő nem látja. Napok óta már levegőt is alig kapok, a végtagjaim zsibbadnak, a koponyám majd széthasad” – panaszolta Mária, aki eddig csak tünteti kezeléseket kapott.

Problémái akkor kezdődtek, amikor egyik reggel arra ébredt, hogy kilyukadt a dobhártyája. Semmit sem hallott, ezért orvoshoz ment, ahol összevarrták a dobhártyáját, de ezután a szemgolyója kezdett égni. Ezzel nem fordult egyből orvoshoz, így egyik szemére 70, másikra 35 százalékban vakult meg. Amikor végre orvoshoz ment, nem találták a probléma okát, ezért idegsebészetre küldték, hiába.

Az asszony ekkor már szédült, fájt a feje és zsibbadtak a végtagjai, izomgörcsök gyötörték. Hiába járt számtalan kivizsgáláson, csak annyit sikerült megállapítani, hogy magas a vérnyomása és szívritmuszavarral küzd.

„Egy professzor azt mondta, lehet húsevő baktérium, esetleg elrákosodott gyulladás. A kilyukadt dobhártyámon keresztül is kerülhetett a szervezetembe kórokozó. Gyanakodtak az amalgámtömésre, de szóba került sugárfertőzés is.” Abban reménykedik, valaki rájön, mi a baja, majd elkeseredetten hozzáteszi: „Attól félek, mire rájönnek, már késő lesz.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik