Élet-Stílus

“A szülés után sosem lesz többet kockás hasad”

Miután megunta, hogy folyton dícsérik "micsoda teste van" négy gyerek után is, az amerikai nő úgy döntött a Facebookon mutatja meg azt, amit eddig senki sem láthatott.

“Nap mint nap kapom a bókokat, milyen “tökéletes” a testem négy gyermek után is…” – kezdte Facebook-posztját a dél-karolinai énekesnő, Kimberly Henderson, majd folytatta: “…ezért úgy döntöttem feltöltök a hasamról egy retusálatlan képet, hogy megmutassam a valóságot. Mindezt azért, mert még emlékszem, én magam mennyire szenvedtem, hogy elfogadjam magam ilyennek a gyerekeim születése után.”


Kép forrása: Kimberley Henderson / Facebook

A négygyermekes édesanya posztjában azt is elárulta, még most is rengeteget edz, de mára megtanulta elfogadni, hogy a hasa sosem lesz többé olyan lapos és feszes, mint a szüléseket megelőzően volt. “Kezdetben nagyon szenvedtem. Láttam azt a rengeteg gyönyörű, korombeli lányt a falatnyi bikinikben. Én meg nem győztem magamra húzni az egyrészes fürdőruhákat, hogy eltakarjam a csíkokat és a hasamon megnyúlt bőrt.”

Kimberly azt mondja, szerencsére ma már tudja, hogy a lapos has nem minden. És pláne nem kulcs a boldogsághoz. “Mindenért kárpótol az, hogy mikor reggel felébredek, négy boldog arcocska fogad, akik csak arra várnak, hogy elkezdjük a napot. Az anyaság tesz engem széppé. Nem pedig a feszes, kockás has” – írja a fiatal nő, majd emlékezteti rajongóit, hogy a posztot nem azért tette közzé, hogy sajnálják őt, hanem azért, hogy emlékeztessen minden anyát, a testük úgy szép, ahogy van.

Az énekesnő posztja hatalmas érdeklődést generált és a közzététele óta vírusszerűen terjed. Nemcsak az anyák körében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik