Élet-Stílus

Motoron szülte meg gyermekét, és észre sem vette

Az újszülött szó szerint kipottyant anyja hasából menet közben, és szülei a porban fekve hagyták az út szélén.

A nő férjével együtt tartott egy kórházba a kínai Zhanjiang városában, amikor nagyjából 3 kilométernyire a szülészettől a gyerek megszületett. Egy nagy gond volt csak. Az anyuka ezt nem vette észre, és folytatták útjukat. A gyereket pedig otthagyták– jelentette a kínai sajtó.

A gyerek megszületését végül csak akkor vették észre, amikor megérkeztek a Chenguang Nongchang kórházba azzal, hogy megindult nála a szülés. Az orvosoknak nem kellett sok idő arra, hogy észrevegyék: a szülés már meg is történt.

A csak Li néven azonosított férj és az orvosok ekkor azonnal elindultak megkeresni a gyereket, visszafelé haladva azon az úton, amelyen a házaspár a kórházba érkezett. Végül sikerült is rábukkanni a kicsire, aki az út szélén feküdt. A gyereket több autós őrizte, vigyázva arra, hogy egy arra járó autó se tudja elgázolni.

A beszámolók szerint a kisgyereknek végül néhány kisebb sérüléstől eltekintve semmi baja nem lett. A China Daily cikke szerint valószínűleg az anyuka nadrágszárán át csusszant le a gyerek az útra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik