Élet-Stílus

Csodás képekkel népszerűsíti a nyilvános szoptatást

A fotós azt mondja, a különleges képeknek egyetlen üzenete van: hogy szoptatni bárhol, bármikor lehet.

“Szeretném, ha a képeimnek köszönhetően az édesanyák – és persze mindenki más is – úgy tekintene a szoptatásra, ahogy mindig is tekintenünk kellett volna” – magyarázza legújabb projektjével kapcsolatban Ivette Ivens. Az amerikai fotós azután beszélt erről, hogy nyilvánosságra hozta a “Breastfeeding Goddesses”, vagyis “Szoptató Istennők” című sorozatának első darabjait.


Képek forrása: Ivette Ivens

A sorozat – ahogy az a címéből is kiderül – szoptató édesanyákat ábrázol légies ruhában, különleges környezetben. “Sok kritikát kaptam amiatt, hogy a képeim túlságosan “álomszerűek”, de nem zavar. A képekkel nem az volt a célom, hogy bemutassam a szoptatás nyers valóságát, hanem hogy olyan képeket készítsek, amik a szoptatás csodáját örökítik meg.”

 

Ivens a Mashable című portálnak elmondta azt is, az ötletet saját tapasztalataiból merítette, és legnagyobb vágya, hogy a képekbe oltott üzenete mindenkihez elérjen. “A mondanivaló rém egyszerű, mindössze annyi, hogy szoptatni bárhol és bármikor természetes és helyénvaló” – tette még hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik