Élet-Stílus

Végre egy jó hír: megtalálták a kutyát!

Borovitz Tamás
Borovitz Tamás

netcsibész. 2015. 06. 17. 17:10

Az online közösség (és egy tévéműsor) jóvoltából előkerült Caramel, a beteg brit kislány csivavája.

Mindig csak a vér meg az erőszak! Megölte, felnyársalta, lezuhant és karambolozott: ez folyik mindenhonnan – mondogatják sűrűn a szomorú olvasók, hozzátéve, hogy „bezzeg a pozitív történésekről nem tudósít a drágalátos média”.

Na, ez most pozitív lesz.

Két nap sem telt el azóta, hogy beszámoltunk egy szomorú esetről – betörők elvitték egy beteg angol kislány (szintén beteg) kutyáját. A megtalálónak pénzjutalmat ígértek a lány szülei, emellett a Facebookon és az Instagramon is hajsza indult Caramel, a terápiás célból beszerzett csivava után.

A történet a világ számos pontjára eljutott a Facebookon keresztül, bekerült a hírportálokra és néhány tévécsatornán is beszámoltak Caramel kereséséről.

Hétfőn jelent meg a legtöbb felületen (így nálunk is) a hír, és még aznap délután megcsörrent Richard Taylor (Lexie apukája) telefonja. Egy nő hívta, aki elmondta, hogy látta a Sky News tudósítását a kutyáról, és bizony Caramel épp nála van. Nemrég vásárolta valakitől jóhiszeműen, ám amikor a tévében mutatták a kutyát, akkor derült ki számára, hogy lopott állatot sóztak rá.

Caramel és Lexie nagy találkozásáról videó is készült. A kislány az első pillanatokban még nem akarja elhinni, hogy valóban legjobb barátját tartja a kezében.

Lexie and Caramel reunion … Tissues at the ready !!

Posted by Tracy Taylor Fox on Monday, June 15, 2015

Hogy a betörés során eltűnt többi értéktárggyal mi lehet, és vajon sikerül-e kézre keríteni a tolvajokat, azt nem tudni, de a család már megnyugodott. A tárgyakat úgyis lehet pótolni.

Lexie és Caramel (Array)
A kép forrása: Facebook

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Megszólalt Havas Henrik

Kommentek

Miniature figures near Bitcoin physical coin. Futures on Bitcoins increased by more than 20% after their American debut on the Chicago Cboe Futures Exchange.  (Photo by Manuel Romano/NurPhoto)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.