Élet-Stílus

Ön eléri hátratett kézzel a köldökét?

koldokfogas1(960x640).jpg (Array)
koldokfogas1(960x640).jpg (Array)

Ha igen, beszállhat a legújabb netes menősködésbe. Persze, csak ha akar.

Biztos, hogy valahol a világon, valaki minden egyes másodpercben elkezd valami égbekiáltó marhaságot, amivel vírust szeretne teremteni. Vagyis netezők millióit rávenni, hogy csinálják utána az égbekiáltó marhaságot, amit aztán a világsajtó is felkap, ami kitűnő alkalom lehet a híressé váláshoz. Miután a fél világ fejen öntötte magát jeges vízzel, majd megidézte a Charlie nevű mexikói démont, nők milliói pedig ráébredtek, hogy semmit sem tesznek hozzá a mellrák elleni harchoz azzal, ha kólápalackokat szorítanak a melleik közé, a tinilányok csendben elkezdték hátratett kézzel fogdosni a köldöküket. Mutatjuk, így:

 Kép: Weibo

Na, most már ön is tudja, hogy mi az a „belly button challenge” vagyis a köldökkihívás. Két dolog szükséges a teljesítéséhez: nagyon keskeny derék, és laza karízületek. Az egész a Weibo-n, vagyis a kínai Twitteren kezdődött, szerdán. Azóta nem kevesebb, mint 130 millió poszt született a témában, és az ország celebjei is felültek a köldökfogdosás hullámaira – írja a Daily Mail.

 kép: Weibo

A lap úgy tudja, hogy az egész alapja egy régebbi, amerikai tanulmány, amelyik szerint a nők, akik képesek mutatványra, jó formában vannak, míg azok, akik nem, fogyókúrára szorulnak. Valószínűbb azonban, hogy ilyen tanulmány sohasem létezett, csak a „belly button challenge” kiagyalójának kellett egy jó érv arra, hogy miért kellene millióknak utánozniuk. Bejött.

kép: Weibo

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik