Élet-Stílus

Kukából kihalászott lottószelvénnyel lettek milliomosok

Sári Veronika
Sári Veronika

újságíró. 2015. 06. 11. 09:56

A szerencsés férfi biztos benne, hogy a hatalmas nyeremény se fogja megváltoztatni. Se őt, se a feleségét.

Elképesztő szerencséje volt annak az idős brit házaspárnak, akik a közelmúltban lettek először 25, majd nem sokkal később 1 millió font boldog nyertese. A 71 éves Geordie Rhodicknak és 63 éves feleségének, Bettynek, szerencséje volt. És nem csak azért, mert kihúzták a számaikat, hanem azért is, mert kis híján, szó szerint a szemétbe hajította élete legnagyobb lehetőségét.

A házaspár már hetek óta kitartóan játszik az EuroMillions elnevezésű lottójátékkal. A megjátszott számokat most is Geordie ellenőrizte, mint utóbb kiderült igen felületesen. Az idős férfi ugyanis arra jutott a számok ellenőrzése után, hogy nem nyertek semmit. “Régóta próbálkozunk már, szóval szerintem érthető, hogy csalódott voltam amiatt, hogy nincs találtunk” – mondta a férfi, aki ezután bosszúsan a kukába vágta a szelvényeket.

hazaspar(650x433).jpg (Array)
Kép forrása: pressandjournal.co.uk

Betty azonban nem hagyta annyiban. Kihalászta a szelvényeket, majd másnap délelőtt elsétált abba a lottózóba, ahol Geordie játszott. “Egy pultos lánynak adtam a szelvényeket, aki kisvártatva közölte velem, hogy gratulál, mert 25 fontot nyertem” – emlékszik vissza az asszony, majd hozzáteszi, a szelvényt ezután megnézte az üzletvezető is, majd rámszólt, hogy üljek le. “Azt mondta, hogy fel kell hívnunk a nagy nyerteseknek fenntartott vonalat, mert úgy tűnik egymillió fonttal lettünk gazdagabbak.”

Bár a házaspár nagyon örül a nyereménynek, azt mondják, a gigantikus összeg nem változtat az életükön. “Egy részét szeretnénk rászorulóknak adományozni, a fennmaradó összeget pedig egyenlő mértékben osztjuk szét saját magunk és a gyerekeink között” – mondják.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Reyhanli körzet, 2018. január 21.
Tankkal elhaladó török tüzéreknek integet egy férfi a szíriai határ közelében levő Hatay déli tartomány Reyhanli körzetében 2018. január 21-én, miután a török haderő az előző napon szárazföldi hadműveletet indított Olajág fedőnéven a Népvédelmi Egységek (YPG) nevű kurd milícia ellenőrizte északnyugat-szíriai Afrín térségében. A beavatkozás eddig 153 célpontra mért csapást, köztük fegyverraktárakra és óvóhelyekre. (MTI/EPA/SedatSuna)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.