Élet-Stílus

Emberek, akik képesek viccet csinálni saját tragédiáikból

cipzárfej (Array)
cipzárfej (Array)

Súlyos betegség, vagy ronda műtéti heg: nem veheti el egy született mókamester kedvét.

 

Mindannyian tudjuk, vannak kétségbeejtő helyzetek, amin jobb nevetni, hisz a pánik nem segíthet, csak az optimizmus. Nem mindenki képes azonban humorral közelíteni saját tragédiájához, akik viszont igen, azok nagyon gyakran páratlan érzékkel teszik.

Itt van mindjárt a „Hasnopigs” nevű Reddit felhasználó, akinek agytumor miatt volt egy elég súlyos műtétje. Miután túl volt rajta, és meglátta a tükörben, hogy milyen félelmetesen csúnya, kapcsokkal összehúzott sebhely éktelenkedik a koponyáján, úgy döntött, hogy egy piercing segítségével cipzárt fabrikál belőle. A kép alatt azt írta, hogy az egész kórház rajta nevetett, amikor visszament varratszedésre.

 Kép: Imgur

A 38 éves minnesotai férfiról, azt írja a brit Metro, hogy nagyon hosszú ideje harcol a betegségével: az agya hátsó részéről egy citromnagyságú tumort szedtek le. Néhány kisebb is elkezdett már kialakulni lefelé a gerincén, de azokat műtét nélkül, sugárkezeléssel és kemoterápiával próbálják gyógyítani: az eredményei eddig bíztatók. 

Van pesze olyan is, akinek nem a humor, hanem a szépség az elsődleges. „Imádom, ahogy emberek tetoválásokkal fedik be a sebhelyeiket” – írja a Twitteren egy Ashle Danger nevű tetoválóművész, az egyik ilyen munkájáról készült fotó alatt.

 Fotó: Twitter

 Hasonló kép terjed a Twitteren, egy nőről is, aki a mellrákműtétje után fedette tetoválásokkal sebhelyeit.

Fotó: Twitter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik