Élet-Stílus

Az utolsó kemoterápiája után kérte meg barátnője kezét

A vőlegény szerette volna, ha a lánykérés egyszer és mindenkorra új fejezetet nyit szerelme életében.

“Szerettem volna, ha ezzel benne is tudatosul, hogy élete legnehezebb időszakának ezennel vége. Hogy vége a rákkal való küzdelemnek, és most egy új fejezet kezdődik: a közös életünké” – idézi a Buzzfeed Lucas D’Onofriot, aki hozzátette azt is, teljesen biztos abban, hogy szerlemének, Tamarának nem kell többet kemoterápiás kezelést kapnia.

A boldog menyasszony, aki a készülődésről semmit sem tudott, 21 éves volt, mikor 4 hónappal ezelőtt Non-Hodgkin limfómával diagnosztizálták. “A 24. születésnapomat ünnepeltük februárban, mikor megkapta az eredményeket” – emlékszik vissza Lucas, aztán elárulja, Tamarát azonnal kezelni kezdték. “Hat alkalommal 96 percig tartó infúziós kezelést kapott. Szerencsére már a második alkalommal biztató eredményeket kaptunk: a daganat 70%-a eltűnt a gyógyszerek hatására.”


Kép forrása: Lucas D’Onofrio

Lucas ekkor döntötte el, hogy a kezelés végén feleségül kéri Tamarát. “Mindent elterveztem a nagy napra: 100 szálból álló rózsacsokrot köttettem, megvettem a gyűrűt, és míg az infúziót kapta, a családjával gyorsan feldíszítettük a szobát is” – mondja büszkén a férfi, aki arról se feledkezett meg, hogy meghívja Tamara legközelebbi barátait, valamint egy helyi fotóst is az eseményre.

“Amikor arra a pillanatra gondolok, mikor megláttam őt az ajtóban, még most is összeszorul a torkom. Jó előre elterveztem, mit fogok neki mondani, de csak álltam ott, a torkomban lévő gombóccal, és nyeltem a könnyeimet.” Lucas végül szavak helyett végül féltérdre ereszkedett, és megkérte Tamara kezét, aki az első döbbenete után azonnal igent mondott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik