Élet-Stílus

Számla helyett üzenetet vitt a felszolgáló a gyermekét gyászoló párnak

A pincérlánynak feltűnt, hogy a szülők nem a babával jöttek a kávézóba.

Egy fiatal pár gyakran megfordult mostanában a texasi Fort Worth egyik kávézójában. Amióta megszületett kislányuk, Glory, természetesen őt is vitték magukkal kedvenc helyükre.

Shaun és Debbie a napokban ismét beült a kávézóba; a pincérlánynak azonnal feltűnt, hogy csak kettesben érkeztek, rá is kérdezett ennek okára. A fiatal szülők elmondták, hogy a baba nemrég meghalt. Kilenchetes korában egyszer csak nem ébredt fel egy alvásból. Az okokat azóta sem tudják.

Kayla Lane, a felszolgáló az eset után nagyon rosszul érezte magát. Sajnálta, hogy felhozta a témát. Nem mintha amúgy nem a baba halála körül járnának a fiatal pár gondolatai, de úgy érezte, hogy most még ő is biztos felzaklatta őket a kérdésével.

A pár az ebéd után kérte a számlát – de csak egy cetlit kaptak, a következő felirattal: A számlájuk rendezve van; nagyon sajnáljuk, ami önökkel történt. Isten áldja önöket.

A fiatalok ennek ellenére fizetni akartak, de a pincérlány nem hagyta, és még borravalót sem fogadott el. A meghatódott Debbie kiposztolta a Facebookra a cetlit ábrázoló fotót, amelyet azóta közel 10 ezren osztottak meg.

A kávézó vezetője a CBS Dallasnak elmondta: nem először fordult elő, hogy a pincérlány mások helyett fizetett – saját zsebből.


A kép forrása: facebook.com/debbie.davisriddle

Ajánlott videó

Olvasói sztorik