Élet-Stílus

350 kilót dobtak le együtt, hogy végre szexelhessenek

A 45 éves férfi és 43 éves felesége szigorú diétát tartottak és heti hat napot edzettek, hogy egymáséi lehessenek.

Azután, hogy 43 éves feleségével szerepelt a brit Channel 5 „Too Fat to Work”, vagyis Túl kövér a munkához című műsorában, és egy világot haragított magára azzal, hogy segélyekből finanszírozta esküvőjét, a 45 éves Steve Beer úgy döntött, egyszer és mindenkorra szakít a plusz kilókkal. A férfi tervéhez megnyerte feleségét is, akivel közösen keresték fel azt a táplálkozási szakembert és azt az edzőt, aki segít majd nekik céljuk elérésében.


Képek forrása: mirror.co.uk

A páros élete az elmúlt öt hónapban gyökeresen megváltozott: táplálkozási tanácsadójuk szigorú diétát állított össze, melyet minden körülmények között tartaniuk kellett, miközben edzőjük heti hat napos edzéstervet állított össze a házaspárnak. Ennek és a pár vasakaratának köszönhetően, mára együtt már 350 kilót fogytak.

 

„A fogyásnak köszönhetően végre szeretkezhettünk is egymással” – árulta el a Mirror című lapnak Steve, majd hozzátette, a pluszkilók, a folytonos légszomj és más egészségügyi problémák miatt eddig erre gondolni sem mertek. „Szerencsére nem csak a szexuális életünk, hanem az egészségünk is sokat javult: Michelle már nem szedi a kettes típusú cukorbetegségre kapott gyógyszereit, én pedig elhagyhattam a vérnyomás gyógyszereimet és az antidepresszánsokat.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik