Élet-Stílus

Mindenét eladja, hogy megtalálja álmai férfiját

A menthetetlenül romantikus 49 éves nő kész feladni eddigi életét. Hátralevő éveit a tervei szerint utazással, és az igazi keresésével tölti majd.

Nicci Taylor meglévő ingóságai közül csupán három dolgot hagy meg magának: a kedvenc fekete ruháját, egy pár magassarkú cipőt és kutyáját, Milót. Minden mást, beleértve a házát, az autóját, sőt még a bútorait is pénzzé teszi, hogy aztán a befolyó összegből egy lakóautóval lepje meg magát, amivel bejárhatja Skóciát.

A 49 éves egykori légkiutaskísérő még évekkel ezelőtt, egy útja alkalmával szeretett bele Skóciába. „Most, hogy a fiam elég felnőtt lett ahhoz, hogy önálló életet éljen, úgy döntöttem, itt az ideje, hogy megvalósítsam a legtitkosabb vágyaimat” – mondja az asszony, aki nem csak azért utazik Skóciába, hogy gyönyörködjön a táj szépségeiben, hanem hogy megtalálja álmai férfiját.


Kép forrása: mirror.co.uk

„Egész életemben egyedül éltem. Miután Phil apja elhagyott, a saját lábamra álltam” – árulja el Nicci, majd hozzáteszi, már évekkel ezelőtt megtanulta, hogy boldoguljon a ház körüli munkákkal. „Meg tudom szerelni a kocsimat, és a bojlert is, ha arról van szó. Szerintem nem lesz probléma” – mondja, majd hozzáteszi, a biztonság kedvéért azért még az indulás előtt részt fog venni egy önvédelmi tanfolyamon is.

„Az igazság az, hogy egyszer és mindenkorra meguntam a várakozást. Hogy folyton csak asszisztálok más boldogságához, de a sajátomért nem teszek semmit” – magyarázza. Mikor a Mirror riportere arról kérdezi, milyennek képzeli el álmai férfiját, Nicci azt válaszolja: „Nincsenek különösebb elvárásaim a külsejét illetően. Csak szeresse a kutyámat, ennyit szeretnék.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik