Élet-Stílus

Álomesküvővel lepték meg a haldokló fiatal nőt

A 26 éves Holly szervei egy ritka betegség miatt sorra mondják fel a szolgálatot. Bármelyik perce az utolsó lehet.

Holly Joiner-Mason tisztában van azzal, hogy ritka betegsége, az úgynevezett DiGeorge-szindróma miatt bármikor meghalhat, ennek ellenére egy percre sem hagyja, hogy a betegség átvegye az irányítást az élete felett. Élményeket szerez, jótékonykodik, és igyekszik minden napját úgy élni, hogy ha az az utolsó is lenne, boldogan távozzon.

A 26 éves fiatal nőt a közelmúltban óriási meglepetés érte, mikor az egyik portsmouthi esküvői ruhaszalon valóra váltotta titkos vágyát. „Mindennél jobban szerette volna megtapasztalni azt, amit egy menyasszony érez az esküvője napján” – idézte a brit Mirror Holly édesanyját, a 49 éves Wendy Joiner-Masont, aki először úgy próbálta valóra váltani gyermeke kívánságát, hogy elvitte a szalonba ruhákat próbálni.


Képek forrása: mirror.co.uk

„Több ruhát is felpróbált, de a legjobban egy Justin Alexander tervezte darab tetszett neki” – meséli az édesanya, majd hozzáteszi, több tucat képet készítettek, hogy megörökítsék a pillanatot. „Néhány hónappal később Holly telefont kapott a szalonból. Arra kérték, hogy menjen be hozzájuk egy rövid időre.”

Mikor a fiatal nő nem sokkal később belépett, a szalonban Holly kedvenc zenéje ment, a szoba közepén pedig egy hatalmas doboz csak arra várt, hogy kibontsák. „Mint kiderült, a szalon kapcsolatba lépett a Holly által kinézett ruha tervezőjével, aki ezután készített egy saját ruhát a lányomnak” – emlékezett könnyek között Wendy. “A szalon még egy kis fogadást is tartott a tiszteletére, ami olyan volt, mint egy igazi esküvő.”

 

Az édesanya elárulta azt is, lányát kétéves korában diagnosztizálták a ritka genetikai betegséggel, ami mostanra komoly károkat okozott a fiatal nő szervezetében. „Az orvosok a diagnózis után azt mondták, Holly legfeljebb három évet él majd. Ez szerencsére nem így lett, mostanra viszont folyamatosan romlik az állapota. Mint kiderült, a belső szervei – többek között a szíve és a tüdeje – annyira elhasználódtak, mintha legalábbis kilencven éves lenne.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik