Élet-Stílus

Csirkésszendviccsel kérte meg barátnője kezét – kikosarazták

A vőlegényjelölt az első randi emlékét szerette volna felidézni a Mekis lánykéréssel. A terve nem vált be.

23 éves barátnője ugyanis kikosarazta őt, mondván nem megy hozzá egy olyan férfihez, aki jó ötletnek tartja, hogy egy hamburgerbuciba rejtett gyűrűvel kérje meg a kezét. A fiatal nő még el is sírta magát az autóban, mikor kiderült, barátja egyáltalán nem viccesl, sőt, nagyon is komolyan gondolta a lánykérést. A fiatal nő párja elmondása szerint csak azt felejtette el, hogy két évvel korábban, mikor összejöttek éppen ebben a McDonald’sban volta az első randijuk.

„A barátnőmmel két évvel ezelőtt találkoztam Los Angelesben. Soha nem voltam jó a szervezésben, ezért történhetett, hogy az első randikon végül a város egyik McDonald’sában kötöttünk ki” – meséli a 30 éves fotós, aki nagy bátorságról tett tanúbizonyságot, mikor a felsüléséről készült videót feltöltötte az internetre.

„Tisztában vagyok vele, hogy sokan ostobának, mások pedig érzéketlennek tartanak majd, ha megnézik a videót. De nem érdekel a véleményük. Tudom magamról, hogy egyik sem vagyok, és egy kis idő múlva újra megkérem Ann kezét” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik