Élet-Stílus

Öngyilkosságig is eljuthat egy gyerek, ha túl sok kritika éri

Gyermekbajok (Array)
Gyermekbajok (Array)

A Gyermekbajok második részében bemutatjuk többek közt Bencét, azt az ötéves kisfiút, akit félrediagnosztizáltak az óvodában. A Hír24 új dokumentumsorozatában problémás, segítségre szoruló gyerekekkel foglalkozunk.

A lelki– és pszichiátriai problémák már az egészen kicsi gyerekeknél felbukkanhatnak. Sok esetben olyan súlyos gondokat okozva, amik tönkretehetik az egész életét. Milyen lehetőségeik vannak az ilyen gyerekeknek és hova fordulhatnak a szülők?

A Hír24 dokumentumfilmjében nem rossz vagy neveletlen gyerekekkel foglalkozunk, hanem olyanokkal, akiknek segítségre van szükségük. A Gyermekbajok első részében megismerhették Márkót, azt a 13 éves nyíregyházi fiút, akitől néha már a saját anyja is fél, és aki most egy nagy lehetőséget kapott: egy különleges terápiára utazhat Ázsiába.

Most következzen három majdnem félresiklott élet, három problémákkal küzdő kisfiú, valamint két, gyerekeken segítő, budapesti magánintézmény:

A folytatásban megismerkedünk az állami intézményrendszerrel, pszichológiai vizsgálati módszerekkel, illetve hamarosan az is kiderült, tud-e segíteni Márkón a Chance Program.

Olvasói sztorik