Élet-Stílus

Pucér takarítót keres egy nyugdíjas férfi

A 69 éves John egy órányi takarításért 8600 forintnak megfelelő fontot fizet.

Még a legjobb barátai sem tudnak arról, mi folyik az otthona falai között – mondja büszkén a 69 éves bristoli nyugdíjas. John, aki a vezetéknevét nem volt hajlandó elárulni, őszintén mesélt a Mirror című brit lap riporterének arról a meglehetősen furcsa álláshirdetésről, amit a napokban tetetett közzé.

Az idős férfi takarítónőt keres, de nem akármilyet: olyan segéderőt szeretne találni, aki amellett, hogy összepakolja a kis lakást, portalanít és elmosogat, vállalja, hogy mindezt teljesen csupaszon végzi. Munkáltatója, John, aki saját bevallása szerint nem szexuális ragadozó, csak egy idős ember, aki szeret nézelődni, mindezért busásan megfizeti: egy óráért 8600 forintnak megfelelő fontot kap.

 

“Nincs ebben semmi illegális. Nem bántok senkit. Ha perverz lennék, vagy szexet akarnék, elmennék a piroslámpás negyedbe. Én csak nézni szeretek, ez az, ami boldoggá tesz” – árulta el interjújában, majd gyorsan hozzátette azt is, a nála dolgozó nőkkel, akik általában 35 és 55 év közöttiek, mindig sikerül jó kapcsolatot kialakítania.

“Eddig hárman dolgoztak nálam, ketten azért mondtak fel, mert elköltöztek, egy harmadik – egy tanárnő – pedig azért hagyott fel a takarítással, mert félt attól, hogy ha kiderül, mi a másodállása, kirúgják az állásából” – mesélte John, aki egykori alkalmazottaitól még most is rendszeresen kap a hogylétéről érdeklődő üzeneteket.

A legutóbbi hirdetésre egyébként eddig ketten jelentkeztek. “No, meg egy rakás vicces kedvű fiatal” – tette hozzá John, aki egy ideig nem szeretne lemondani a különleges szolgáltatásról, amit az otthona falai között kap.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik