Élet-Stílus

Lánykérés esküvőn: bunkóság vagy cukiság?

Az internet szerint hatalmas tahóság, a menyasszony azonban maga tisztázta a sztorit: mégsem a vőlegény a Világ Legrosszabb Embere.

Hatalmas felháborodás-hullámot keltett a Reddit közösségében a következő kép:

BIzony, lánykérés egy esküvő kellős közepén! A fotó a “minden lány esküvői rémálma” címen terjedt el, természetesen negatív kommentek áradatától, a “talán ezt nem kellett volna”-tól kezdve a “pokol tüzén égsz majd, te rohadék”-ig. Volt, aki azt is tudni vélte, hogy a háttérben mosolygó ifjú pár tekintete elárulja, hogy valójában utálják az egészet.

A vita végére végül a képen szereplő friss menyasszony, Megan tett pontot, amikor megkereste a New York Daily Newst, hogy védelmébe vegye megtámadott vőlegényét. Megan ugyanis nem más, mint a képen látható feleség testvére, a lánykérés ötlete is utóbbitól származik. A fiú ugyan erősködött, hogy ezzel csak ártana, de az ifjú pár szerint cuki ötlet, nem szabad kihagyni. A tervről ráadásul akkor már az egész rokonság tudott, Megant kivéve.

Tehát minden rendben, a mosolyok valódiak, a lánykérés senkit sem zavart, sőt. Hallod, internet? Most nagyon mellélőttél, bár tudjuk, úgysem tanulsz az esetből.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik