Élet-Stílus

Ennél pazarabb szülési fotókat nem lehet készíteni

szülési fotók 1 (Array)
szülési fotók 1 (Array)

Ha ezeket a fotókat megnézi, biztosan akar majd egy gyereket. Meg még egyet és még egyet.

Cate DePrisco hosszú ideje fényképez a szülőszobákon, ahol annyi minden történik, annyi érzelem szalad át mindenkin, annyir jó fotót lehet csinálni. A BuzzFeed fedezte fel a kansasi nő Instagramját, ami azért is különleges, mert nemcsak végigfotózza a szüléseket, hanem a képeket valós időben kiteszi az Instagramra, így az aggódó rokonok és barátok elsőkézből értesülhetnek a család bővüléséről.

 

A projekt amúgy véletlenül jött létre, miközben DePrisco egy 54 órás vajúdást fotózott végig. Épp holtidő volt, nem történt semmi, ő leült pihenni, és unalmában kitett az Instagramra egy jobban sikerült képet. Ekkor jött rá, hogy gyakorlatilag egy történetet kezdett elmesélni, amit az emberek követni tudnak.

 

Azt mondja, nem számol fel ezért díjat a családoknak és azt is megérti, ha csak privát fotózást szeretnének és nem kürtölnék tele a netet a szülés fotóival. Ráadásul DePrisco gyakran a kismamák első szavait, örömteli felkiáltásait is kiírja idézetként, na meg a gyerek adatait (súly, hossz stb.). Még több kép tőle itt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik