Élet-Stílus

Együtt randizik édesanyjával az orosz Barbie-baba

A 26 éves lánynak, akit szülei kezdettől fogva hercegnőnek nevelnek, még sosem volt kapcsolata.

Bár pontosan tudja, hogy még évekig a szüleire utalva kell élnie, mivel soha, senki nem készítette fel arra, amire a való életben szüksége lesz, a 26 éves orosz Barbie a szíve legmélyén már szeretne önállóan élni. “Születésemtől kezdve babának nevelnek, így is viselkedek, mert így érzem jól magam. Egyszerűen nem tanultam meg, hogyan élhetek úgy, mint bárki más” – nyilatkozta a brit Mirror című lapnak, majd hozzátette, mindez nem jelenti azt, hogy örökké baba szeretne maradni.


Képek forrása: Facebook

“Születésemtől kezdve úgy neveltek, úgy öltöztettek, hogy Barbie-hoz hasonlítsak, és büszke vagyok, mert a tervük sikerrel járt: pontosan úgy nézek ki, mint egy élő Barbie-baba” – teszi hozzá Angelica, majd elárulja, szülei is tisztában vannak azzal, hogy ez az állapot nem tarthat örökké. “Megadtak nekem mindent, amire csak szükségem lehet. Szép ruhákat, jó iskolát, társaságot, célokat: ezért nem lehetek elég hálás.”

A 26 éves fiatal lány, aki állítása szerint egyszerre modell, pszichológus és balettáncos, azt mondja, napjában 2-3 órát is dolgozik azon, hogy ennyire tökéletesen nézzen ki. “Órákat töltök az edzőteremben, és újabb órákat a tükör előtt” – mondja, majd elárulja, miután kamaszodni kezdett, szülei felfogadtak egy személyi edzőt, hogy legyen valaki, aki napi szinten figyeli az alakjának változásait.

 

“Bár az ellenségeim közül sokan azt hiszik, hogy plasztikai műtétekkel lett igazán tökéletes a külsőm, ki kell, hogy ábrándítsam őket. Minden porcikám valódi, elítélem a műtéteket ugyanis, csak abban az egy esetben nem, ha valakinek olyan sérülése van, ami miatt elkerülhetetlenné válik a beavatkozás” – mondja a lány, akinek elmondása szerint még sosem volt kapcsolata, amihez valószínűleg köze van annak is, hogy édesanyja minden egyes randijára elkíséri.

“Anyám nélkül még ruhákat se vásárolhatok, szereti ugyanis kiválogatni azokat a holmikat, amik – szerinte – a legjobban állnak nekem.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik