Élet-Stílus

Partra vetett delfinnel fotózkodott a fiatal pár: az internet népe a vérüket kívánja

delfin (Array)
delfin (Array)

Az állat állítólag elpusztult, mert nem engedték időben vissza a vízbe.

Vírusként terjed négy fotó, melyen egy fiatal pár pózol egy partra vetett delfinnel, a képekhez mellékelt információ szerint, valahol a perui Lima partjainál. A kép közzétevője azt írja, hogy a delfin nem sokkal később elpusztult, mert nem engedték vissza idejében a vízbe, és arra kéri az internetezőket, hogy minél többen osszák meg a fotókat, hogy fény derüljön az ismeretlen pár személyazonosságára.

Kép: Facebook

Bár a fotók keletkezésének körülményeiről semmit sem lehet tudni, az internetezők világszerte felháborodva osztják meg őket. A brit Independent szerint Reditt felhasználói – ezen a közösségi portálon indult el a történet – úgy tudják, hogy az állat már akkor nagyon rossz állapotban volt, amikor kivették a vízből. Szerintük a fotók több mint egy éve készültek.

A lap megkereste a PETA, állatvédő szervezetet, Elisa Allen igazgatóhelyettes pedig a következőket mondta nekik: „ezeket az érzéketlen, és őszintén szólva idióta embereket meg kell keresni, és állatkínzásért vád alá kell helyeztetni őket. A delfinek nagyon érzékeny, és intelligens lények, akik nem érdemlik meg, hogy játékszerként bánjanak velük. A delfinek szoros családi kapcsolatban élnek, így ezeknek a turistáknak a viselkedése nem csak egy élőlény halálát okozta, hanem valószínűleg egy család gyászát is.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik