Élet-Stílus

Szmokingot húzott, hogy meglepje kórházban lévő feleségét

57 éve, minden évben megünnepli egymást az idős pár. Csakhogy a feleség idén kórházba került, és nem engedték haza az évfordulóra sem.

Ám James “Jim” Russellt még ez sem tántorította el attól, hogy illően megünnepelje házasságát, amit 57 évvel ezelőtt kötött élete szerelmével, Elinorral. Az idős férfi az ABC News amerikai hírcsatornának elmondta, feleségét copfos kislány kora óta ismeri, majd hozzátette, szinte nincs olyan emléke, amiben ne szerepelne Elinor.


Képek forrása: Twitter

A házaspár a hírcsatornának elárulta azt is, egymás mellett nőttek fel Georgiában, de gyerekkorukban egyáltalán nem érdeklődtek egymás iránt. Jim katonai főiskolára ment, az államvizsga után két évvel pedig már a II. világháborúban harcolt. “Összesen 30 küldetésen vettem részt egy B-24-es bombázó pilótájaként, majd mikor a háborúnak vége lett, hazatértem Georgiába.”

És ez volt az a pillanat, mikor Elinor és Jim szerelembe esett. Néhány hónap múlva házasodtak, azóta pedig egy percet sem töltenek a másik nélkül. “Minden évben megünneplik az esküvőjük napját. Nem csinálnak nagy felhajtást, de ragaszkodnak ahhoz, hogy ezt az egy napot mindig kettesben töltsék” – nyilatkozta a pár legidősebb fia, Bo, aki elárulta, sokáig aggódott, hogy idén – édesanyja kórházba kerülése miatt – elmarad az ünneplés.

 

Jimet azonban ez sem tántoríthatta el: gyermekei biztatására szmokingot húzott, vásárolt egy szép csokor virágot és egy doboz bonbont, hogy semmi sem hiányozzon az évfordulóról. Bo elárulta, a szülei végül az egész napot együtt töltötték: együtt vacsoráztak Elinor kórházi szobájában, majd megnézték kedvenc műsoraikat is. “Egy idő után rettenetes elszomorodik az ember itt a kórházi ágyban” – mondta Elinor, majd elárulta, mikor meglátta férjét, azonnal jó kedve derült és eszébe jutottak a régi, szép emlékeik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik