Élet-Stílus

Száz nap alatt teljesen megváltoztatja életét

Michelle szembe akar nézni minden félelmével, és le akar számolni velük. Elég jól halad.

Michelle Poler egyszer csak úgy döntött, megváltoztatja életét. A venezuelai származású, New Yorkban élő art director úgy érezte, nem elégedett azzal, ahogy telnek napjai, és ennek egyik legfőbb oka, hogy egy csomó mindentől fél. Gyakorlatilag félelmek övezik az életét. A nő rájött, hogy ha nem néz szembe ezekkel, ha nem próbálja legyőzni őket, semmi nem fog megváltozni.

Száz napot adott magának a nagyszabású terv végrehajtására, és minden egyes nap le akar számolni valamivel, ami félelmet vált ki belőle.

A napi harcokról videó készül, ezeket a felvételeket megosztja, hogy másoknak is erőt adjon, biztassa a hasonló cipőben járókat, hogy ők is merjenek változtatni.

Michelle egyes félelmei olyan banális tevékenységekhez is kapcsolódtak, mint a dohányzás vagy az alkoholfogyasztás, továbbá idegenkedik a kutyáktól, de még a macskáktól is – és olyasmiktől is retteg, amiktől azért jellemzően sokan mások is tartanak, mint például a fülbelövés (mármint a fülbevalóhoz) vagy a repülés. Persze sokak szerint biztos az egynapos telefonmegvonás lehetett az egyik legkomolyabb próbatétel.

Íme az összefoglaló az eddigi hőstettekről:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik